Fysioterapiaa Nummelassa

Tarjoamme fysioterapeuttipalvelut Vihdin Nummelassa. Viihtyisä Pilates Center -hoitotilamme sijaitsee aivan Nummelan keskustassa, osoitteessa Pisteenpolku 4 (Eroittajan kiinteistö), 03100 Nummela. Saat meiltä fysioterapeuttista ohjausta sekä neuvontaa yksilöllisesti juuri Sinun tarpeitasi ajatellen.

Mitä fysioterapia on?

Fysioterapia perustuu terveyden, liikkumisen ja toimintakyvyn edellytysten tuntemiseen ja parhaaseen saatavilla olevaan tietoon. Fysioterapia tutkii ja arvioi terveyttä, liikkumista, toimintakykyä ja toimintarajoitteita. Fysioterapian perustana on fysioterapiatiede, jonka kiinnostuksen kohteena on ihmisen toimintakyky ja liikkuminen sekä erityisesti toiminnan heikkeneminen ja häiriö. Fysioterapiassa sovelletaan monen muun tieteenalan tutkimusta ja tietoa. Yleensä fysioterapian toimenpiteet kohdentuvat synnynnäisen vamman, sairauden, tapaturman tai ikääntymisen aiheuttamaan alentuneen toimintakyvyn edistämiseen.

Miten voimme auttaa?

Fysioterapiasta saat ohjausta ja neuvontaa harjoittelun tueksi sekä manuaalista terapiaa. Parhaat tulokset syntyvät fysioterapialla ja aktiivisen asiakkaan yhteistyöllä. Fysioterapia jakson aikana asiakkaalle pyritään löytämään sopivat harjoitteet tai liikuntamuoto, joka tukee kuntoutusta. Fysioterapiassa tavoitteena on lievittää oireita, kehon kiputiloja, lihasjännitystä tai -kireyttä, jotta oireilevaa kehon aluetta voidaan harjoittaa ja vahvistaa. Tarjoamme yksilöllistä fysioterapiaa asiakasta kuunnellen. Asiakkaalle laaditaan yksilöllinen harjoitusohjelma yhdessä asiakkaan kanssa.

Fysioterapiaan voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä. Palvelun sisältö ja toteutus suunnitellaan yksilöllisesti yhdessä asiakkaan kanssa.

Fysioterapiasta saat apua:

– olkapäävaivoihin
– polvivaivoihin
– niska- ja hartiakipuihin
– alaselän ongelmiin
– jalkaterän vaivoihin
– lonkkavaivoihin
– leikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen
– raskausaikaan ja synnytyksen jälkeiseen kuntoutumiseen
– ikäihmisten toimintakykyä ylläpitävään kuntoutukseen
– urheilu-ja rasitusvammoihin
– yksilölliset harjoitusohjelmat


Asiakkaiden kertomaa!

Kiitos Marille vinkeistä ja ohjeista vatsalihasten ja myös vatsan kuntoon saamiseksi sektion jälkeen. Yritin kysellä lääkäreiltä ja etsiä myös netistä neuvoja koska ja mitä saisi tehdä mutta heikoksi jäi. Mari tarkisti ensin vatsalihasten tilanteen ja sen jälkeen näytti ja kertoi tarkasti mitä liikkeitä ja miten saa ja kannattaa tehdä. Kohta 6-päkin omaava :-)
– Annis

Aikoinaan tuli selkä rikottua muuttopuuhissa ja välilevyt alkoivat vihoittelemaan todella helposti melkein mitä tahansa liikuntaa harrastettaessa. Mari opasti minut kädestä pitäen käyttämään ja treenaamaan sisäisiä vatsalihaksia, jotka toimivat nyt tehokkaasti selkäni tukena. Juokseminen ei aikaisemmin ollut lainkaan vaihtoehto liikuntamuodoksi, mutta nyt kilometrit soljuvat kevyesti eikä selkä kipeydy lainkaan. Kiitoksia paljon Mari!!
– Onnellinen juoksijamies