Viikkotunnit

Aikataulut ja varaukset täällä >>

Pilates perustaso

Pilateksen perustasontunti soveltuu kaikille. Harjoitteiden avulla vahvistetaan hyvää ryhtiä, kehon syviä lihaksia ja lisätään lihasten ja nivelten liikkuvuutta. Tunti sopii hyvin kaikille. Tunti sopii hyvin myös selkäongelmaisille rauhallisen temponsa vuoksi.

 

Pilates jatkotaso

Pilatestunti jo pilatesta jonkin verran harrastaneille. Paljon kehoa valmistavia pre- liikkeitä, sekä yhdistelmä varioituja ja klassisia pilatesliikkeitä.

 

Pilates + venyttely 80min.

Tunnille valittu erityisesti kehoa venyttäviä,vakauttavia ja rauhoittavia prepilates- ja pilatesliikkeitä. Sopii kaikille ja esimerkiksi muun liikuntalajin ohella viikottaiseksi lihashuolloksi.

Terve selkä

Niska- ja selkä tunnilla tähdätään selän ja niska- hartiaseudun hyvään oloon pilatesharjoitteita hyödyntäen. Harjoitteilla pyritään rangan optimaalisen asennon löytämiseen vahvistamalla heikkoja ja venyttämällä kireitä lihaksia sekä rentouttamalla selän ja hartiaseudun jännitteitä. Tunnin ohjaa PhysioPilates koulutuksen suorittanut fysioterapeutti.

 

Äiti – vauva pilates

Pilatesta pikkuvauvojen äideille ( vauva n.6 vko – 12 kk). Saat nauttia rauhallisesta tunnista vauvasi kanssa. Paljon lantionpohjan ja keskivartalon aluetta tiivistäviä harjoituksia. Tunnin liikkeet tukevat raskaudesta ja synnytyksestä palautuvaa kehoasi, erityisesti lantionpohjan ja keskivartalon aluetta .

Osa harjoituksista tehdään yhdessä vauvan kanssa, suurimman osan harjoituksista äiti tekee kuitenkin itsenäisesti vauva vierellään. Tunti etenee vauvojen ehdoilla; äiti voi syöttää ja sylitellä vauvaa tarvittaessa. Tunnin aloituksen ehtona on, että äiti on käynyt synnytyksen jälkeisessä lopputarkastuksessa. Tunnin ohjaa PhysioPilates- koulutuksen saanut fysioterapeutti. Tunnilla on mahdollisuus tarkistaa äidin suorien vatsalihasten tilanne ja vatsalihasten palautumista voidaan seurataan aika ajoin myöhemminkin.

Hinta 10e / krt tai 5 x 40e 

 

Reformer Perustaso

Laiteharjoittelu tunti Reformerilla. Laiteharjoittelun voit aloittaa perustason tunnilta tai Reformer -workshopin (laitestartti) jälkeen, joka antaa hyvän pohjan laiteharjoitteluun.

 

Reformer Jatkotaso

Laiteharjoittelutunti soveltuu jo hieman laitepilatesta harrastaneille tai hyvän kehonhallinnan omaaville, hieman perustasoa haastavampi tunti.

 

Kahvakuula

Kahvakuulaharjoittelu on monipuolista, haastavaa ja hauskaa harjoittelua kaiken-kuntoisille naisille ja miehille. Tunnilla harjoitellaan ohjaajan opastuksella kahvakuulan turvallista käsittelyä ja käyttöä sekä tehdään tehokkaita kokonaisvaltaisia kahvakuulaliikkeitä. Kahvakuulatunti kehittää lihasvoimaa, mutta myös hengitys ja verenkiertoelimistöä sekä liikkuvuutta ja notkeutta.

Hinta 10 e /krt tai 10 x 80e