Referenssit

Asiakkaat kertovat palvelustamme:

 

Tulin Velun osteopatiahoitoon hartia ja yläselkävaivojen vuoksi. Osteopatia ei ollut ennestään minulle kovin tuttua, joten odotin mielenkiinnolla. Naprapaatilla olen käynyt useamminkin. Osteopaattinen käsittely oli yllättävän pehmeä ja rentouttava, joka sai hieman epäilemään hoidon tehoa, koska usein kovempikaan käsittely ei aina ole auttanut. Yllätykseksi sain hoidosta suuren avun vaivoihini ja kroppa voi paljon paremmin. Kärsin myös sydämen lisälyönneistä, jotka voidaan nyt olettaa ainakin osittain johtuneen kehon jumeista, koska Velun hoito selvästi paransi tilannetta. Olen käynyt Velun hoidossa vasta muutaman kerran, mutta voin jo nyt suositella aivan täysillä. Huipputyyppi ja huippuhoito :)
– Aki Tuovinen


Kiitos Marille vinkeistä ja ohjeista vatsalihasten ja myös vatsan kuntoon saamiseksi sektion jälkeen. Yritin kysellä lääkäreiltä ja etsiä myös netistä neuvoja koska ja mitä saisi tehdä mutta heikoksi jäi. Mari tarkisti ensin vatsalihasten tilanteen ja sen jälkeen näytti ja kertoi tarkasti mitä liikkeitä ja miten saa ja kannattaa tehdä. Kohta 6-päkin omaava :-)
– Annis


Kävin velun hoidettavana pitkään vaivanneen niskan nikamien virheasennon vuoksi. Samalla korjattiin lantion asentoa joka oli raskauden jälkeen vinkkeli. Olin yllättynyt kuinka  rauhallinen ja rentouttava hoito oli! Ei mitään niksauttelua tai runnomista mihin naprapaatilla käydessä on tottunut, vaan mukavaa venytystä ja hierontaa :-) niska ei ole ikinä ollut näin loistavassa kunnossa ja ryhtikin tuntuu paremmalta! Suosittelen kaikille aivan mahtava juttu!
– Annis


Lähes kaksi vuotta oon käynyt Velun hoidettavana säännöllisesti ja hyödyt omaa lajia ajatellen ovat merkittävät. Tänä aikana multa ei ole mennyt ainuttakaan päivää hukkaan siksi, että on käsitelty lihaksia sillä tavalla, että ne ovat joko tyhjät tai eivät muuten ole valmiit seuraavaanharjoitukseen. Ja kuitenkin ongelmiakin on ollut, eli Velu on pystynyt ratkomaan ongelmat siten, että olen pystynyt treenaamaan täysipainoisesti.
– Jarno Saarinen, Voimanostaja


Aikoinaan tuli selkä rikottua muuttopuuhissa ja välilevyt alkoivat vihoittelemaan todella helposti melkein mitä tahansa liikuntaa harrastettaessa. Mari opasti minut kädestä pitäen käyttämään ja treenaamaan sisäisiä vatsalihaksia, jotka toimivat nyt tehokkaasti selkäni tukena. Juokseminen ei aikaisemmin ollut lainkaan vaihtoehto liikuntamuodoksi, mutta nyt kilometrit soljuvat kevyesti eikä selkä kipeydy lainkaan. Kiitoksia paljon Mari!!
– Onnellinen juoksijamies