Urheiluhieronta – Klassinen hieronta – Nummela

Tarjoamme urheiluhierontaa sekä klassista hierontaa Vihdin Nummelassa. Tervetuloa Pilates Centeriin huoltamaan lihaksiasi ja voimaan paremmin. Löydät meidät aivan Nummelan keskustasta, osoitteesta Pisteenpolku 4 (Eroittajan kiinteistö), 03100 Nummela.

Mitä ovat urheiluhieronta sekä klassinen hieronta?

Klassinen hieronta on lihaksia rentouttavaa hierontaa. Urheiluhieronta voidaan käsittää osana lihashuoltoa. Urheiluhieronnan tekniikat eroaa klassisesta hieronnasta otteiden perusteella. Urheiluhieronta on erityisesti lihasta venyttävää ja muokkaavaa hierontaa, jossa lihasta hierotaan monesta eri suunnasta pitkittäis- ja poikittaisotteilla. Molemmilla hierontatyyleillä pyritään lihasten aineenvaihdunnan vilkastumiseen ja nopeuttamaan kuona-aineiden poistumista elimistöstä. Yhdistelemme hierontaan myös nivelten terveyttä edistävää nivelmobilisaatiota.

Hieronnassa käytämme tilanteen mukaan asiakkaalle soveltuvia klassisen- ja urheiluhieronnan otteita, riippuen hoidon tavoitteesta ja siitä mitä aluetta hierotaan. Säännöllinen lihashuolto ehkäisee myös rasitusvammoja ja nopeuttaa palautumista. Hieronnasta on apua myös työperäisiin lihasvaivoihin.

Hieronta-aikaa varatessasi sinun ei tarvitse tietää kumpi hierontamenetelmä on sinulle parempi. Arviomme hierontaa tehdessä siitä, että saat juuri sinulle sopivan hieronnan.